HomeNieuws

10 jarig jubileum

Met trots kan ik melden dat ik vandaag 1 oktober 2018 alweer 10 jaar werkzaam ben als zelfstandig personal trainer en gewichtsconsulent. De financiële crisis in 2008 zorgde voor een moeizame start. Maar ik geloofde in mijzelf en hield vast aan mijn eigen visie. Goed luisteren naar wat mijn klanten écht willen, was altijd al mijn sterke kracht. Uitblinken in persoonlijke servicegerichte aanpak in mijn training is dan ook mijn onderscheid ten opzichte van andere trainers. Opleidingen, workshops, trainingen en zelfstudie zijn hierbij onmisbaar. Ik zal niet ontkennen dat het openstaan voor het LAPT concept en het kijken in de keuken van andere trainers mijn visie verder hebben verbreed. Ook de sport- en gezondheidshype vanuit de overheid en televisieprogramma's hebben na de crisis voor een enorme boost gezorgd. 
 
Hedendaags kan ik vol trots zeggen dat ik een begrip in de Liemers en Achterhoek ben. Ik zie de toekomst zonnig tegemoet op mijn nieuwe locatie met heel veel potentie. Mijn doel is om hier in de nabije toekomst een team van personal trainers en gewichtsconsulenten op te bouwen en aan te sturen. Met een eigen studio als eindpunt.
 
Ik ben dankbaar naar al mijn klanten. De meesten train ik al vele jaren en sommigen zelfs vanaf het begin van mijn ondernemerschap. In het bijzonder bedank ik mijn thuisfront dat altijd in mij geloofd heeft en mij altijd zal blijven steunen.
 
Lesley