Mijn team

Lesley Verwoord Personal Trainer & Gewichtsconsulent

Al van jongs af aan heb ik grote passie voor zeer uiteenlopende sportdisciplines. Mijn uitgebreide defensie-achtergrond heeft mij discipline bijgebracht en het vermogen om te kunnen werken aan grotere doelen dan die van mijzelf. Vanuit deze basis heb ik mij ontwikkeld tot de Personal Trainer die ik nu ben.

Mijn ontwikkeling
Al vanaf 1996 ben ik werkzaam in de fitnessbranche. Als ervaren fitnessinstructeur en clubmanager heb ik mij sterk ontwikkeld op het gebied van training, voeding en lifestyle. Natuurlijk ben ik in het bezit van alle Rijks erkende diploma’s (Fitvak A/B, Personal Training, (para) Medisch Fitness en Gewichtsconsulent). In 2008 heb de overstap gemaakt naar fulltime zelfstandig Personal Trainer. Inmiddels ben ik EREPS-5 geregistreerd en heb ik een team van Personal Trainers opgeleid die naast mijn zijde werken.

Wat maakt mij bijzonder?
Ik onderscheid mijzelf door niet te benoemen waar ík allemaal goed in ben, maar door goed te beoordelen wat jíj echt wilt en daar mijn training op aan te passen. Dus … Laat mij je helpen jóuw doelstelling te bereiken!!

Nog leuk om te weten
Als gezondheidsspecialist houd ik van een gezonde levenswijze, maar ik ben geen gezondheidsfreak. Het gaat om het vinden van balans, vandaar de Yin Yang in mijn logo.

Laat mij je helpen… Neem persoonlijk contact met mij op voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Stan Lammers

Stan Lammers zelfstandig Personal trainer. Jong en gemotiveerd om opgedane kennis om te zetten in kunde. Ben van nature een energiek en enthousiast persoon. En zelf houd ik van diverse sporten.

Mijn ontwikkeling
Het lesgeven is een passie van mij. Leerkracht basisonderwijs is mijn roeping. Daarnaast ben ik werkzaam van gymdocent tot skileraar. Van golfinstructeur tot personal trainer. Ik combineer het allemaal. Sinds mei ‘22 mijn NASM Personal training afgerond en zelfstandig ondernemerschap begonnen.

Wat maakt mij bijzonder?
Mijn golfhandicap van 11 (binnenkort single) en jarenlange ervaring op de ski’s en snowboard heb ik mij gespecialiseerd om met krachttraining ondersteund golfers en wintersporters naar een fitter en beter niveau te brengen.
Wil jij fitter op de golf- of skibaan staan? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Maar ook als je gewoon fitter, sterker en slanker door het leven wil ben je bij mij van harte welkom.

Nog leuk om te weten
Ik houd zelf van een gezonde en sportieve levenswijze, maar ik vind ook dat het ‘leven’ leuk moet blijven. Vandaar dat ik mij kan vinden in de ‘balans’ visie van LV Personal Training Projects.

Laura van der Aart

Ben je klaar om je conditie naar een hoger niveau te tillen? Daar kan ik je bij helpen! Mijn naam is Laura van der Aart en ik ben een gediplomeerd fysiotherapeut, professioneel ruiter en fitnessliefhebber. Ik geloof dat lichaamsbeweging niet alleen belangrijk is voor onze gezondheid, maar dat bewegen ook leuk kan zijn!

Mijn ontwikkeling
Na het afronden van mijn studie ben ik internationaal beroepsmatig aan de slag gegaan als professioneel ruiter. Als ruiter heb ik de kans gehad om te trainen met enkele van de beste in de branche en heb ik de wereld rondgereisd om op hoog niveau te concurreren. Deze ervaring heeft me een uniek perspectief gegeven op het belang van goede training, blessurepreventie en revalidatie.

Wat maakt mij bijzonder?
Als uw personal trainer is het mijn doel om met u samen te werken om een gepersonaliseerd fitnessplan te maken dat is afgestemd op uw individuele behoeften en doelen. Ik zal rekening houden met eventuele beperkingen die u heeft en zal begeleiding en ondersteuning bieden tijdens uw reis naar optimale gezondheid en fitheid. Ik geloof in het bieden van een hoog niveau van professionaliteit en zal altijd evidence-based methoden gebruiken om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke resultaten krijgt. Of u nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of uw algehele gezondheid wilt verbeteren, ik ben er om u te helpen uw doelen te bereiken en uw volledige potentieel te bereiken.

Nog leuk om te weten
Ik ben een ochtendmens en vind het heel fijn om zelf  ’s ochtends om 7 uur te sporten. Verder haal ik veel plezier uit reizen en nieuwe ervaringen opdoen.

Bas Zuiderent

Mijn ontwikkeling
Ik ben Bas Zuiderent, een NASM-gecertificeerde personal fitnesstrainer met specialisatie in physique en bodybuilding coaching. Daarnaast heb ik jarenlange ervaring als internationaal programma- en transitie-manager. Naast mijn studie in Maastricht ben ik altijd actief geweest in verschillende sporten. Door mijn ervaring als sporter en mijn motivatie om mijn prestaties te verbeteren en te veranderen, heb ik de vakopleidingen gevolgd op basis van wetenschap om mijn kennis te vergroten.

Wat maakt mij bijzonder?
Als trainer en manager begrijp ik dat een gestructureerd en progressief plan essentieel is voor duurzame resultaten, zowel in werk als bij het verliezen van vet en opbouwen van spiermassa. Door mijn specialisatie in physique en bodybuilding weet ik hoe periodisering, progressie, regressie en focus op de juiste oefeningen specifiek passend bij jouw situatie je kunnen helpen je doelen te behalen. Mijn focus ligt op personalized training voor duurzame resultaten, zodat je strakker, fitter en sterker wordt en beter in je vel zit.

Leuk om te weten?
Naast mijn passies voor sport, training en gezondheid, heb ik ook een grote liefde voor skiën. Vooral skiën in Noorwegen heeft mijn hart gestolen vanwege de prachtige natuur en de uitdagende pistes.