Afvallen

Begeleid Afvallen met Diplan

Als gediplomeerd gewichtsconsulent begeleid ik cliënten met over- en ondergewicht, volledig volgens de richtlijnen van het Nederlandse Voedingscentrum. Dit doe ik met ondersteuning van het welbekende Diplan voedingsplan.

Tien wekentraject Begeleid Afvallen
Begeleid Afvallen met Diplan wordt aangeboden in een traject van 10 weken. Net als bij Personal Training staat jouw verhaal centraal en dit vormt het uitgangspunt van mijn adviezen. Geen maaltijdvervangers of fatburners! Gezonde voeding in combinatie met verantwoorde lichaamsbeweging is nog altijd de sleutel tot een gezond en fit lichaam.

Wekelijkse controle op de voortgang van jouw dieet
Bij Begeleid Afvallen staat jouw Diplan-dieet centraal en sport je vooral zelfstandig. Wekelijks plannen we een weegmoment om gezamenlijk het resultaat te beoordelen en het dieet te optimaliseren. Daarnaast bevat het traject een 1 op 1 training die bij start plaatsvindt. Op basis hiervan maak ik een persoonlijk trainingsprogramma. 10 weken lang kun je je met dit programma uitleven bij Fitnesscentrum Zevenaar. Zonder extra sportabonnement, zo vaak je maar wilt!

Laat mij je helpen… Neem persoonlijk contact met mij op voor een vrijblijvend informatiegesprek.