Home › Voorstellen

Lesley Verwoord Personal Trainer & Gewichtsconsulent

Al van jongs af aan heb ik grote passie voor zeer uiteenlopende sportdisciplines. Mijn uitgebreide defensie-achtergrond heeft mij discipline bijgebracht en het vermogen om te kunnen werken aan grotere doelen dan die van mijzelf. Vanuit deze basis heb ik mij ontwikkeld tot de Personal Trainer die ik nu ben.

Mijn ontwikkeling
Al vanaf 1996 ben ik werkzaam in de fitnessbranche. Als ervaren fitnessinstructeur en clubmanager heb ik mij sterk ontwikkeld op het gebied van training en voeding. Natuurlijk ben ik in het bezit van alle rijkserkende diploma's (Fitvak A/B, Personal Training, (para) Medisch Fitness en Gewichtsconsulent). In 2008 heb de overstap gemaakt naar fulltime zelfstandig Personal Trainer. Inmiddels ben ik EREPS-geregistreerd en werk ik volgens de kwaliteitsnormen van LAPT.

Wat maakt mij bijzonder?
Ik onderscheid mijzelf door niet te benoemen waar ík allemaal goed in ben, maar door goed te beoordelen wat jíj echt wilt en daar mijn training op aan te passen. Dus ... Laat mij je helpen jóuw doelstelling te bereiken!

Nog leuk om te weten
Als gezondheidsspecialist houd ik van een gezonde levenswijze, maar ik ben geen gezondheidsfreak. Het gaat om het vinden van balans, vandaar de Yin Yang in mijn logo.

It’s Time 2 Get Personal! Neem persoonlijk contact met mij op voor een vrijblijvend
informatiegesprek.