Fred Hakvoort

Ik train nu reeds 5 jaar bij Les en dat blijf ik zolang ik gezond ben ook doen. Ben gelukkig bij hem terecht gekomen door mijn eigenwijzigheid.
Iedereen weet het altijd beter hoe het met je is, maar ik ben gelukkig weer op m,n gevoel afgegaan. In die 5 jaar ben ik van een luie te dikke en langzaam Figuur naar een bijna gezond ventje gesport!! En ik heb met hem samen even een aardig pakket sputterijen weggewerkt. Dat begon met suiker en daarna Polyneuropathie en dit hebben we samen aangepakt en de goede kant opgedrukt met voeding en doelgerichte trainingen. Ik ben er zelf natuurlijk heel blij mee.
Vroeger had ik af en toe een reden om niet te gaan. En nu zet ik eenvoudig alles aan de kant om wel te gaan. Dus geeft aan hoe Lesley in elkaar zit . Je komt bij hem niet voor een paar maand!! Hij schept op zijn manier een art of living. Met de nadruk dat het wel uit jezelf komt. Dus voor mensen die hun gezondheid willen uitdagen. En openstaan voor een goed gesprek Ga naar Lesley( en wie niet gaat doet zichzelf te kort)
Groet,
Fred Hakvoort, director at bkc bv groen