Ervaringen

Julia Bruns

Wishes and aspirations not enough to get good result for a losing weight or to get nice body. Knowledge’s about exercise form and technique, specifics of body, food etc. helping to get your target.
Therefore about 2.5 years ago I came to Lesley for a help! And that was the best choose I did on a last 6 years on my journey for a losing weight. For these 2.5 years I could get from Lesley a lot of explanation about exercise form and technique. Together based on a specific on my body /illness we searched and tried different diets. I got really support from him to stay motivated during COVID-19 lockdown. Every month challenges helped to stay on a correct way and go further for a best result. And I lost 24 kg. J Maybe in the future you will see me on a bodybuilder podium (joke) but who knows J…..
If you are not seeing result of your own effort I will defiantly recommend Lesley!

Julia Bruns-Klepikova


Martijn Van den Dungen

Lesley is een hele prettige personal trainer.
Hij stimuleert en motiveert je en weet de grens van je vermogen steeds weer iets op te schuiven.
Er is een hoop variatie in de lessen en dat maakt het steeds weer spannend en uitdagend.

Elke week ga ik er met veel plezier heen en kom er altijd moe maar voldaan (en soms met spierpijn) weer vandaan. Elke week weet iets fitter !Lesley is een hele prettige personal trainer.
Hij stimuleert en motiveert je en weet de grens van je vermogen steeds weer iets op te schuiven.
Er is een hoop variatie in de lessen en dat maakt het steeds weer spannend en uitdagend.

Elke week ga ik er met veel plezier heen en kom er altijd moe maar voldaan (en soms met spierpijn) weer vandaan. Elke week weet iets fitter !

Martijn van den Dungen, CFO at Covebo Group bv


Marcel Quint

Vanaf 2016 ben ik al weer in training bij Lesley. Ik heb mijn hele leven al best veel gesport maar naarmate ik ouder werd ben ik meer gaan fietsen. 1 maal in de week fietsen/mountainbiken en 1 maal spinnen in de week. De beenspieren zijn daarom prima in orde. Vond het dus nodig dat de rest van mijn lichaam ook in beweging kwam.
Nou dat komt prima voor elkaar bij Les. In het begin 2 maal in de week en de laatste jaren 1 maal in de week afgemat worden op een goede, juiste en inspirerende wijze.
Het is iedere week weer anders en de afwisseling maakt het ook weer leuk, gebruik je toch net weer andere spieren (waarvan ik niet meer wist dat ik deze nog bezat) waardoor het iedere keer weer voldoening geeft.
Les is verder een prima vent die je aanspoort om de oefeningen op de juiste manier uit te voeren en je net dat beetje extra geeft om er iedere keer weer een paar extra oefeningen te doen.
Kortom ik ga er iedere week weer met plezier naar toe en blijf op deze wijze fit.

Marcel Quint, Heilbron Mulders Quint Makelaardij


Marleen Jacobsen

Toen ik besloot dat er wat moest gebeuren heb ik bij Lesley meteen ja gezegd. Niet nadenken want dan zou ik niet terugkomen! Ik heb in totaal 6/7 maanden samen met lesley getraind. Altijd relaxt en ontspannen sfeer. En als het toch even niet uitkwam vonden we een ander plekje! Ik vond dat we een goeie klik hadden en dat maakte het trainen ook leuker! Ik ben ruim 10 kilo kwijt en flink wat centimeters verloren! Dit was in mijn eentje nooit gelukt! Nu de discipline zelf volhouden want ik mis het sporten zeker! Bedankt les!!


Irma Kluitman

Afgelopen maanden bij Lesley getraind en door hem een goede start gemaakt om weer meer te bewegen na een stressvolle periode in combinatie met veel (zittend) werk. Dit was voor mij het hoofddoel en voor mij meer dan gehaald. Ik beweeg meer, voel me fitter en dat heeft ook zijn weerslag in het dagelijks leven; neem veel makkelijker beslissingen en ervaar minder stress . De trainingen heb ik als zeer prettig ervaren: alle vragen die ik had werden door Lesley uitvoerig beantwoord en hij verzon telkens andere oefeningen om mijn spieren te blijven prikkelen. Veel geleerd om nu zelf ook bewuster te trainen. Dank Lesley!

Irma Kluitman, KluitmanCoaching


Sandra van Diessen

Bijna 1 jaar train ik nu bij Lesley en nog steeds met heel veel plezier! Door een volle agenda had ik ook altijd last van een vol hoofd. Natuurlijk weet je dat actief bewegen effectief is voor het afbouwen van stress, maar vaak is er dan wel weer iets waardoor je niet gaat. Lesley is mijn stok achter de deur. Met zijn persoonlijke aanpak (training-voeding-levensstijl) was mijn eerste doel al snel gehaald. Gegrepen door 'het virus' nieuwe doelen opgesteld met een nieuw trainingsplan. Lesley is erg motiverend en geen training is hetzelfde. Hij heeft veel kennis en is een prettig mens. Hoop nog tijden op deze manier door te kunnen gaan. Top coach!

Sandra van Diessen


Fred Hakvoort

Ik train nu reeds 5 jaar bij Les en dat blijf ik zolang ik gezond ben ook doen. Ben gelukkig bij hem terecht gekomen door mijn eigenwijzigheid.
Iedereen weet het altijd beter hoe het met je is, maar ik ben gelukkig weer op m,n gevoel afgegaan. In die 5 jaar ben ik van een luie te dikke en langzaam Figuur naar een bijna gezond ventje gesport!! En ik heb met hem samen even een aardig pakket sputterijen weggewerkt. Dat begon met suiker en daarna Polyneuropathie en dit hebben we samen aangepakt en de goede kant opgedrukt met voeding en doelgerichte trainingen. Ik ben er zelf natuurlijk heel blij mee.
Vroeger had ik af en toe een reden om niet te gaan. En nu zet ik eenvoudig alles aan de kant om wel te gaan. Dus geeft aan hoe Lesley in elkaar zit . Je komt bij hem niet voor een paar maand!! Hij schept op zijn manier een art of living. Met de nadruk dat het wel uit jezelf komt. Dus voor mensen die hun gezondheid willen uitdagen. En openstaan voor een goed gesprek Ga naar Lesley( en wie niet gaat doet zichzelf te kort)
Groet,
Fred Hakvoort, director at bkc bv groen


Bas Zuiderent

Lesley is een personal trainer vooral omdat hij luistert en kijkt naar wat je kan en wil en hier een persoonlijk / maatwerk plan voor opzet. Hij weet je te pushen waar nodig en laat ‘t vieren als t even nodig is.
Hij heeft mij geholpen beter te kunnen zwemmen door ondersteunende spieren aan te pakken.
Echt een aanrader als je een persoonlijk doel wil bereiken.
En altijd gezellig.

Deal architect, business developer and project manager for international outsourcing and procurement projects


Martijn van der Laan

Al ruim 3 jaar train ik met Lesley als personal trainer.
Hij heeft mij langzaam maar zeker begeleid naar structureel gewichtsverlies en spieropbouw. Daarnaast heeft mij technisch getraind op kickboxen.
Dit doet hij nog steeds met veel geduld en humor.

Lesley is de enige personal trainer waarmee ik een persoonlijke klik ervaar, dit komt vooral ook omdat we dezelfde humor hebben. Daarnaast waardeer ik zijn discretie als het gaat om persoonlijke zaken.
Daarnaast is Lesley niet abnormaal duur in vergelijking met veel minder ervaren en minder gecertificeerde trainers. Qua prijs-kwaliteit verhouding zit het wel snor.

Ik kan Lesley zeer aanbevelen wanneer je afslanken, voedingsadvies, spieropbouw en humor gecombineerd wilt hebben.

Martijn van der Laan
Managing Director


Rik Straatsma

Lesley werkt samen met mij naar maximale inzet en sloopt me fysiek, heerlijk want dat zocht ik.
Gewoon een uur er tegen aan en geen gezeur.
Geeft daarnaast tips en probeert je levensstijl op een prettige manier te veranderen.
Verder een prima vent en heel prettig in omgang.

Rik Straatsma, Cafetaria Trefpunt Didam


Marijke everts

Twijfel je aan het nemen van een personal trainer? Niet doen! Twijfel je of Lesley jou verder kan helpen? Niet doen! Bij Lesley zit je goed!

Ik ben ontzettend blij met Lesley als mijn personal trainer. Hij is professioneel, vakbekwaam en sociaal. Sinds ik met Lesley train, voel ik me fitter en ben beter in shape. Door de trainingen weet ik telkens mijn eigen grenzen te verleggen en dat is een heerlijk gevoel.

Lesley: van harte aanbevolen!

Marijke Everts, Corporate Affairs Advisor VanDrie Group

 


Jorn v/d Knijff

Na lang geprobeerd te hebben om mijn levensstijl aan te passen heb ik vertrouwen dat het nu gaat lukken. Door het gezonde eten van Diplan + sporten met Lesley voel ik me in deze korte tijd al een heel stuk beter en dat motiveert mij alleen maar om door te gaan. Nu net begonnen met het boksen samen met Lesley en het is echt heel leuk, misschien heb ik zelfs wel een nieuwe hobby gevonden ;)

Jorn v/d Knijff


Sjoerd van Gellecum

Een druk en onregelmatig leven met kinderen, werken, reizen eist op een gegeven moment zijn tol. De trainingen met Lesley zijn super effectief, leuk en kunnen altijd zo worden ingepland dat het past in alle drukke schema's. Lesley weet de trainingen zo in te plannen dat ik iedere les het maximale uit de training haal en gemotiveerd blijf om door te gaan. Het resultaat een fit en energiek leven!

Sjoerd van Gellecum, Marketing Manager SIDN


Corry van de Craats

Net begonnen aan dieetlijst nummer 10 van Diplan en al 15 kg. afgevallen. Lesley je houdt mij scherp, weet mij te motiveren om te blijven sporten en er ook nog eens plezier in te hebben. De gesprekken met jou geven altijd weer de nodige motivatie om door te gaan en ik stop nog lang niet! Jouw enthousiasme maakt dat ik mijn doel ga bereiken binnen de aankomende 10 weken. Fijn dat ik jou als mijn coach heb!

Corry van der Craats, Regio directeur SlectiePunt


Suzanne Bruin

Als voormalige collega van Lesley ben ik op zijn advies multivitamines en omega 3 gaan gebruiken. De producten bevatten geen mooie coatings en andere toevoegingen en dat is voor mij echt zo veel beter! Door gebruik van deze twee supplementen heb ik griep en verkoudheid al vaak buiten de deur gehouden en het gebruik van omega 3 helpt mij enorm bij PMS klachten. Daarbij af en toe nog bewegingstip, fijn om hem te kennen!

Suzanne Bruin


Gerrie van Haaster

Toen fysiotherapie geen uitkomst meer bracht, heb ik in 2012 besloten met een Personal Trainer aan de slag te gaan, de beste keus die ik in 2012 heb gemaakt. Lesley heeft met een uitgebalanceerd trainingsprogramma mij weer balans gegeven, zelfvertrouwen, een goede conditie en energie. Het is af en toe pittig, grenzen verleggen en durven vertrouwen op zijn inzicht. Lesley is een professional in zijn beroep en het is niet alleen trainen, maar er is ook af en toe tijd voor een sociaal/persoonlijk moment.

Gerrie van Haaster


Marcel Scherrenburg

Coaching door Lesley is niet alleen het uitvoeren van de juiste lichaamsbewegingen, maar vooral ook even mentaal opladen. Kracht en uithoudingsvermogen worden sterk verbeterd door een goede balans in zijn trainingen. Juist door zijn ervaring en persoonlijke touch lukt het om elke training het maximaal haalbare voor die dag te presteren. Kortom, stel jezelf een doel en Lesley helpt om het met je te realiseren.

Marcel Scherrenburg, directeur/eigenaar Scherrenburg Management Advies BV


Ellen Scholten

Sinds januari 2012 sport ik al bij Lesley. Was nooit echt sportief, maar door het sporten bij Lesley met name door het boksen ben ik helemaal ‘’verslaafd’’ geraakt . Elke keer is het weer heerlijk om te doen, kom er met een heel voldaan gevoel van terug. Voel me fitter en zit lekkerder in mijn vel. Lesley is een erg enthousiaste trainer, is altijd bereid om met je mee te denken en is makkelijk bereikbaar. Hij staat altijd voor je klaar als je vragen hebt en dat is heel prettig. Je voelt je snel op je gemak bij hem. Hij heeft echt kennis van zaken en weet welke training het best bij jou doelen passen. Ik sport niet voor niets zo lang bij hem. Ben zeker van plan nog een tijd door te gaan. Kortom, het is een echte aanrader om bij Lesley te sporten!

Ellen Scholten


Eric Ticheloven

Wat belangrijk voor mij is, is dat het een trainer is die me motiveert om verder te gaan dan wanneer ik alleen train. Lesley is goed thuis is in verschillende trainingsvormen en past het schema ook regelmatig aan. Geeft goede adviezen betreffende thuisoefeningen voor als je een blessure hebt. En hij maakt regelmatig tijd vrij voor een kop koffie na afloop. Top!

Eric Ticheloven, Directeur/ eigenaar Green Hoveniers


Ton Terlouw

Lesley is een gepassioneerde coach, die kan motiveren. Daarnaast heeft Lesley een grote kennis van het functioneren van het menselijk bewegingsapparaat.

Wat trainen met Lesley anders maakt dan trainen op toestellen is het zoeken naar combinaties van spiertraining die het lichaam snel en effectief op scherp zetten.

De trainingen zijn daardoor uiterst effectief en geven een voldaan moe gevoel na afloop terwijl de spieren zich de dagen daarna herstellen van de inspanning.

En dat alles met weinig hulpmiddelen.

Van harte aanbevolen.

Ton Terlouw

 


Petie Cornelissen

In 2014 werd ik prinses zomercarnaval te doetinchem. Daarbij hoorde als prijs 2 trainingen bij Lesley. De 1e keer toen ik binnen kwam dacht ik "ben benieuwd wat ik moet doen" na de 2e keer dacht ik dit klikt. Nadat ik al bij 2 andere personal trainers was geweest waarbij het niet klikte was ik blij met Lesley. Mijn doelen besproken en mede dankzij hem 3 strong viking runs a 19km per keer kunnen voltooien. Nu iedere keer het laatste half uur boksen heerlijk. Lesley legt de lat niet hoog maar heeft echt wel in de gaten wanneer je meer kunt en zal die grens ook samen opzoeken. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zin heb om te sporten dankzij Lesley.

Petie Cornelissen, Prinses Zomercarnaval Doetinchem 2014

 


Sjaak Tolhuisen

Na twee jaar trainen is Lesley nog steeds even gepassioneerd als de eerste les. Nooit saai. Eigen inbreng wordt op prijs gesteld. Een PT die voor echt resultaat gaat!

Sjaak Tolhuisen, Directeur/ eigenaar De Nederlandse.


Lesley Verwoord

Lesley Verwoord

38 jaar, Personal Trainer & Gewichtsconsulent

Wil jij ook een professionele fotoshoot verdienen? Laat mij jou helpen je droomfiguur te krijgen en verdien een fotoshoot van een professionele fotograaf geheel gratis.

It's Time 2 Get Personal

Neem contact met mij op via het contactformulier

Of bekijk nog meer ervaringen

Via mijn LinkedIn profiel:  http://www.linkedin.com

Via de site van Trainers.nu: http://www.trainers.nu/lesley-verwoord

Via de site van PERSONAL-TRAINER.NL

Lees meer...

Niels H

Niels H

34 jaar, Opzichter

Sporten is voor mij ontspannen, even mijn zinnen verzetten. Krachttraining vind ik in principe een saaie sport, maar met het advies van Lesley over voeding , voedingssuplementen en training, ontdek ik toch steeds weer nieuwe oefeningen en resultaten waardoor ik weer gemotiveerd blijf. Een van de laatste aanwinsten is Lesley's eigen voedingssuplementenlijn, de kettelbells en de TRX-suspension trainingen. Lesley gaf mij aan hun oude pand aan de Kerkstraat in Zevenaar al adviezen over het fitnessen en tot op heden nog steeds, hij hoort gewoon voor mij bij de inboedel! Voorheen kickbokste ik naast het voetballen ook nog bij Lesley. En dat ga ik ook weer oppakken. Kortom Lesley is van alle markten thuis!

 

Lees meer...

Linda Wagenmakers

Linda Wagenmakers

36 jaar, Zangeres

Lees haar volledige verhaal in de Grazia van Augustus 2012

 

Lees meer...

Sjoerd O

22 jaar, Verkoop Binnendienst.

Ik ben begonnen met sporten toen ik 18 jaar was, door de jaren heen heb ik veel geleerd wat betreft voeding en trainingsoefeningen. Echter zat ik de afgelopen 2 jaar in een gebruikelijke routine training, waardoor ik niet het optimale uit mijn work-outs haalde. Een half jaar geleden heb ik dan ook besloten om Lesley mij te laten helpen. Door middel van nieuwe oefeningen, meer of juiste minder herhalingen, doorbrak ik de gebruikelijke routine en merkte ik snel dat grenzen verlegd konden worden. Wat ik zeer prettig vond aan Lesley was de open- en eerlijkheid aan het begin van ons traject. De nadruk werd niet gelegd op de sterke punten, maar juist op de zwakke punten. Zo hebben wij hard gewerkt aan spiergroepen, zoals benen & schouders.

 

Lees meer...

Heidi Kinders

42 jaar, Directiesecretaresse

Sporten en bewegen is voor mij erg belangrijk. Ik wil dit doen op de momenten dat het mij past. Dit kan iedere week anders zijn. Met Lesley als mijn Personal Trainer kan ik flexibele afspraken maken. Nog elke keer kijk ik ernaar uit. Hij zorgt voor motivatie, variatie en trainingen afgestemd op mijn situatie. Behalve fitnessbegeleiding geeft Lesley tijdens het gehele traject ook voedingsbegeleiding. Door deze "personal touch" is mijn conditie verbeterd, voel ik mij fitter en leef ik gezonder. "Everybody has his own story", maar persoonlijke training kan ik iedereen aanraden!

 

Lees meer...