Home › Ervaring delen

Sjaak Tolhuisen

Na twee jaar trainen is Lesley nog steeds even gepassioneerd als de eerste les. Nooit saai. Eigen inbreng wordt op prijs gesteld. Een PT die voor echt resultaat gaat!

Sjaak Tolhuisen, Directeur/ eigenaar De Nederlandse.

Petie Cornelissen

In 2014 werd ik prinses zomercarnaval te doetinchem. Daarbij hoorde als prijs 2 trainingen bij Lesley. De 1e keer toen ik binnen kwam dacht ik "ben benieuwd wat ik moet doen" na de 2e keer dacht ik dit klikt. Nadat ik al bij 2 andere personal trainers was geweest waarbij het niet klikte was ik blij met Lesley. Mijn doelen besproken en mede dankzij hem 3 strong viking runs a 19km per keer kunnen voltooien. Nu iedere keer het laatste half uur boksen heerlijk. Lesley legt de lat niet hoog maar heeft echt wel in de gaten wanneer je meer kunt en zal die grens ook samen opzoeken. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zin heb om te sporten dankzij Lesley.

Petie Cornelissen, Prinses Zomercarnaval Doetinchem 2014

 

Ton Terlouw

Lesley is een gepassioneerde coach, die kan motiveren. Daarnaast heeft Lesley een grote kennis van het functioneren van het menselijk bewegingsapparaat.

Wat trainen met Lesley anders maakt dan trainen op toestellen is het zoeken naar combinaties van spiertraining die het lichaam snel en effectief op scherp zetten.

De trainingen zijn daardoor uiterst effectief en geven een voldaan moe gevoel na afloop terwijl de spieren zich de dagen daarna herstellen van de inspanning.

En dat alles met weinig hulpmiddelen.

Van harte aanbevolen.

Ton Terlouw

 

Eric Ticheloven

Wat belangrijk voor mij is, is dat het een trainer is die me motiveert om verder te gaan dan wanneer ik alleen train. Lesley is goed thuis is in verschillende trainingsvormen en past het schema ook regelmatig aan. Geeft goede adviezen betreffende thuisoefeningen voor als je een blessure hebt. En hij maakt regelmatig tijd vrij voor een kop koffie na afloop. Top!

Eric Ticheloven, Directeur/ eigenaar Green Hoveniers

Ellen Scholten

Sinds januari 2012 sport ik al bij Lesley. Was nooit echt sportief, maar door het sporten bij Lesley met name door het boksen ben ik helemaal ‘’verslaafd’’ geraakt . Elke keer is het weer heerlijk om te doen, kom er met een heel voldaan gevoel van terug. Voel me fitter en zit lekkerder in mijn vel. Lesley is een erg enthousiaste trainer, is altijd bereid om met je mee te denken en is makkelijk bereikbaar. Hij staat altijd voor je klaar als je vragen hebt en dat is heel prettig. Je voelt je snel op je gemak bij hem. Hij heeft echt kennis van zaken en weet welke training het best bij jou doelen passen. Ik sport niet voor niets zo lang bij hem. Ben zeker van plan nog een tijd door te gaan. Kortom, het is een echte aanrader om bij Lesley te sporten!

Ellen Scholten

Marcel Scherrenburg

Coaching door Lesley is niet alleen het uitvoeren van de juiste lichaamsbewegingen, maar vooral ook even mentaal opladen. Kracht en uithoudingsvermogen worden sterk verbeterd door een goede balans in zijn trainingen. Juist door zijn ervaring en persoonlijke touch lukt het om elke training het maximaal haalbare voor die dag te presteren. Kortom, stel jezelf een doel en Lesley helpt om het met je te realiseren.

Marcel Scherrenburg, directeur/eigenaar Scherrenburg Management Advies BV

Gerrie van Haaster

Toen fysiotherapie geen uitkomst meer bracht, heb ik in 2012 besloten met een Personal Trainer aan de slag te gaan, de beste keus die ik in 2012 heb gemaakt. Lesley heeft met een uitgebalanceerd trainingsprogramma mij weer balans gegeven, zelfvertrouwen, een goede conditie en energie. Het is af en toe pittig, grenzen verleggen en durven vertrouwen op zijn inzicht. Lesley is een professional in zijn beroep en het is niet alleen trainen, maar er is ook af en toe tijd voor een sociaal/persoonlijk moment.

Gerrie van Haaster

Suzanne Bruin

Als voormalige collega van Lesley ben ik op zijn advies multivitamines en omega 3 gaan gebruiken. De producten bevatten geen mooie coatings en andere toevoegingen en dat is voor mij echt zo veel beter! Door gebruik van deze twee supplementen heb ik griep en verkoudheid al vaak buiten de deur gehouden en het gebruik van omega 3 helpt mij enorm bij PMS klachten. Daarbij af en toe nog bewegingstip, fijn om hem te kennen!

Suzanne Bruin

Corry van de Craats

Net begonnen aan dieetlijst nummer 10 van Diplan en al 15 kg. afgevallen. Lesley je houdt mij scherp, weet mij te motiveren om te blijven sporten en er ook nog eens plezier in te hebben. De gesprekken met jou geven altijd weer de nodige motivatie om door te gaan en ik stop nog lang niet! Jouw enthousiasme maakt dat ik mijn doel ga bereiken binnen de aankomende 10 weken. Fijn dat ik jou als mijn coach heb!

Corry van der Craats, Regio directeur SlectiePunt

Sjoerd van Gellecum

Een druk en onregelmatig leven met kinderen, werken, reizen eist op een gegeven moment zijn tol. De trainingen met Lesley zijn super effectief, leuk en kunnen altijd zo worden ingepland dat het past in alle drukke schema's. Lesley weet de trainingen zo in te plannen dat ik iedere les het maximale uit de training haal en gemotiveerd blijf om door te gaan. Het resultaat een fit en energiek leven!

Sjoerd van Gellecum, Marketing Manager SIDN

Jorn v/d Knijff

Na lang geprobeerd te hebben om mijn levensstijl aan te passen heb ik vertrouwen dat het nu gaat lukken. Door het gezonde eten van Diplan + sporten met Lesley voel ik me in deze korte tijd al een heel stuk beter en dat motiveert mij alleen maar om door te gaan. Nu net begonnen met het boksen samen met Lesley en het is echt heel leuk, misschien heb ik zelfs wel een nieuwe hobby gevonden ;)

Jorn v/d Knijff

Marijke everts

Twijfel je aan het nemen van een personal trainer? Niet doen! Twijfel je of Lesley jou verder kan helpen? Niet doen! Bij Lesley zit je goed!

Ik ben ontzettend blij met Lesley als mijn personal trainer. Hij is professioneel, vakbekwaam en sociaal. Sinds ik met Lesley train, voel ik me fitter en ben beter in shape. Door de trainingen weet ik telkens mijn eigen grenzen te verleggen en dat is een heerlijk gevoel.

Lesley: van harte aanbevolen!

Marijke Everts, Corporate Affairs Advisor VanDrie Group

 

Rik Straatsma

Lesley werkt samen met mij naar maximale inzet en sloopt me fysiek, heerlijk want dat zocht ik.
Gewoon een uur er tegen aan en geen gezeur.
Geeft daarnaast tips en probeert je levensstijl op een prettige manier te veranderen.
Verder een prima vent en heel prettig in omgang.

Rik Straatsma, Cafetaria Trefpunt Didam

     
* = Verplichte velden